+ 36 | 20 | 215 - 4575

Emelő (autóemelő, gépkocsi emelő, elektromos emelő, jármű emelő, tgk emelő, terepjáró emelő, 12V -os emelő, 12 Voltos emelő)

  1. Autóemelő (elektromos autóemelő, 12V -os autóemelő, 12 Voltos autóemelő, elektromos autóemelő, kényelmes autóemelő, biztonságos autóemelő, autóemelő gyártó, autóemelő importőr, autóemelő forgalmazó)
  2. Autófelszerelés (ötletes autófelszerelés, hasznos autófelszerelés, biztonsági autófelszerelés, autófelszerelés gyártó, autófelszerelés importőr, autófelszerelés forgalmazó)
  3. Kerékcsere (gyors kerékcsere, azonnali kerékcsere, biztonságos kerékcsere, kényelmes kerékcsere, egyszerű kerékcsere)
  4. Defekt (gumidefekt, kerékdefekt, durrdefekt, defektes gumi, defektes autó, biztonságos defektelhárítás)

Autó felszerelés, autó extra

Cégünk főként világítástechnikai eszközöket, illetve különleges autó extrákat és autófelszereléseket importál, valamint forgalmaz. Utóbbi kategóriába tartozó termékeink közül külön említést érdemel a 12V -os emelő. A honlapunkon található jármű emelő, autóemelő, gépkocsi emelő, terepjáró emelő, tgk emelő képes gombnyomásra 2000 kg-ot másodpercek alatt megemelni, így biztosítva a kényelmes kerékcserét gumidefekt, illetve kerékdefekt esetén.

A 12 Voltos emelő a használhatóság egyszerűsége miatt különösen javasolható hölgyeknek, idősebbeknek, illetve minden, kényelmet és biztonságot kedvelő autósnak. Az ötletes autófelszerelések között hangsúlyos figyelmet kap az elektromos autóemelő, tekintettel arra, hogy segítségével biztosítható a gyors kerékcsere gumidefekt esetén. A biztonságos defektelhárítás sok esetben gondot, bosszúságot okoz az általában váratlan időben és helyen jelentkező durrdefekt után. A defektes gumi cseréjénél a következő nehézségek léphetnek fel: A gépkocsihoz gyárilag mellékelt mechanikus autóemelővel a vezető gyakran komoly fizikai erőfeszítésekkel képes megemelni a defektes autót. Másrészt a kerékcsavarokat sem könnyű kézi erővel, a hagyományos kerékkulcsok segítségével kiengedni. Mindezen nehézségek kézenfekvő leküzdéséhez, valamint a biztonságos kerékcseréhez nyújtanak lehetőséget a weboldalunkon megtekinthető és megrendelhető hasznos autó felszerelések, amelyek egyúttal biztonsági autófelszerelések is. A 12 Voltos autóemelő a személygépkocsik, terepjárók és a kisteherautók nagy részénél egyszerű kerékcserét tesz lehetővé. A 12V-os autóemelő mellett választékunkban megtalálható a szintén elektromos, szivargyújtóról és akkumulátorról egyaránt üzemeltethető kézi nyomatékütés-elven működő kerékkulcs. Segítségével a defektes autó kerékcsavarjai könnyen kicsavarhatók, illetve a csere után gombnyomásra, megfelelő nyomatékkal visszaszoríthatók.

Amennyiben rendelkezésre áll e kényelmes autóemelő, a téli - nyári (keréktárcsára szerelt) gumik cseréje gyorsan és költségmentesen megoldható. A gumis műhelyekben általában a késő-őszi vagy kora-téli időszakban jelentős sorban állások tapasztalhatók, különösen az első hó lehullását követően, így azonnali kerékcserére nincs mindig lehetőség.  Ilyenkor legtöbbször csak napokkal később lehet időpontot kapni a téli gumigarnitúra felszerelésére. Ezalatt az autótulajdonosok egy része (akik nem rendelkeznek elektromos autóemelővel) kénytelen a biztonságot nyújtó téli gumik helyett a csúszós nyári abroncsokkal közlekedni, így növelve a balesetek előfordulásának valószínűségét.

Tavasszal már nincsenek munkacsúcsok a gumiszerelőknél, mivel a téli garnitúra nyárira történő cseréje nem kötődik konkrét és objektív eseményhez (mint télen az első havazás). Amennyiben minden tavasszal, a nyári gumik felszereltetésénél és centíroztatásánál a leszerelt téli kerekeket is kiegyensúlyoztatják a gumissal, akkor a téli kerékcsere ezzel a biztonságos autóemelővel és az elektromos kerékkulccsal könnyen és gyorsan házilag elvégezhető, így a költségtakarékosság mellett megspórolható a sorban állás, valamint késlekedés nélkül rendelkezésre állhatnak a biztonságos közlekedés feltételei.Közvetlenül az autó felszerelés gyártó és autóemelő gyártó cégekkel állunk kapcsolatban, így autóemelő importőrként és autóemelő forgalmazóként a lehető legkedvezőbb feltételek mellett tudjuk értékesíteni termékeinket.